„Greșit”. Donald Trump îl contrazice din nou pe Anthony Fauci privind criza COVID din SUA

0
25

Anthony Fauci a explicat, sâmbătă, că diferența atât de mare între SUA și statele europene, privind cazurile de COVID-19 se datorează reacțiilor diferite ale guvernelor din Europa.

„Dacă analizăm situația din SUA, chiar dacă s-a introdus carantina, în mod real am închis doar 50% din totalul țării”, a declarat imunologul american.

„Greșit”, i-a replicat liderul de la Casa Albă, pe Twitter. „Avem atât de multe cazuri deoarece am testat mult mai mult decât orice altă țară, 60.000.000. Dacă am testa mai puțin, ar fi mai puține cazuri. Cum s-au descurcat Italia, Franța sau Spania? Acum, din păcate, Europa se confruntă cu noi creșteri. Mulți dintre guvernatorii noștri au muncit din greu. Unele state s-au descurcat mai bine, altele mai puțin, dar ne vom întoarce mai puternici”.

Săptămâna trecută, președintele Trump s-a plâns că imunologul Anthony Fauci este mult mai popular decât el și că este criticat pe nedrept în ceea ce privește modul în care gestionează criza coronavirusului.

„El este foarte popular. Este doar curios. Lucrăm împreună, dar pe mine de ce nu mă place nimeni? Probabil e vorba doar de personalitatea mea”, a declarat Donald Trump, potrivit CNN.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.