Gorjeanul împuşcat de poliţişti pentru că i-a atacat cu o furcă a murit în spitalul din Craiova

0
229

Bărbatul a murit în spitalul din Craiova

Daniel Spătaru, în vârstă de 40 de ani, din comuna Borăscu, judeţul Gorj, a murit astăzi în spitalul din Craiova după ce a fost împuşcat de poliţişti.

În urmă cu câteva zile, o localnică din satul Borăscu a sunat la 112 şi a sesizat că un bărbat care îi este cumnat a intrat fără drept în locuinţa sa şi se manifestă violent.

„La sosirea poliţiştilor la faţa locului, bărbatul a devenit agresiv, îndreptându-se în direcţia acestora cu o furcă, provocând distrugeri la o autospecială de poliţie, aflată în dotarea Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru, şi asmuţind un câine ce îi aparţine, spre cei doi poliţişti. Bărbatul a fost somat de către poliţişti, aceştia executând ulterior trei focuri de avertisment în plan vertical şi, întrucât acesta nu a încetat comportamentul agresiv, au executat cinci focuri de armă, cu armamentul din dotare, în direcţia acestuia şi unul asupra câinelui“, se preciza într-un comunicat al Poliţiei Gorj.

Cazul este cercetat de Tribunalul Gorj, pentru infracţiunea de omor.

Daniel Spătaru era căsătorit şi ava doi copii minori. Acesta era cunoscut în comunitate ca un om violent.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Articolul Original

Lasă un răspuns