Gorjeanul Alin Ionescu și fosta soție Cristinei Spătar sunt la cuțite. El trăiește în lux dar refuză să plătească pensie alimentară

0
924

Afaceristul cu origini gorjenești, Alin Ionescu și Cristina Spătar au divorțat în anul 2016 cu mare scandal. La acel moment Cristina, împreună cu cei doi copii ai lor, au fost dată afară în timp ce el s-a mutat cu amanta care între timp i-a devenit soție, și care l-a și făcut iar tată.

Artista și-a dat soțul în judecată pentru neplata pensiei alimentare pentru cei doi copii pe care îi au împreună. La divorț, afaceristul propusese în instanță plata sumei de 1000 de euro pentru cei doi copii. Plată pe care, ulterior, ar fi cerut în instanță să o reducă, căci se află în imposibilitatea de a mai scoate din buzunar mai mult de 50 de euro/copil.

Judecătorii i-au respins cererea iar Cristina Spătar a avut câștig de cauză.

„Respinge cererea, ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către pârâtă a sumei de 1.000 euro (echivalentul în lei la data de 10.04.2023), cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată azi, 13.11.2023, prin punerea soluției la dispoziția parților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia instanței, pronunțată la data 13 noiembrie 2023.

Alin Ionescu și actuala soție Larisa duc o viață de vis. Au parte de vacanțe în diverse destinații, care mai de care mai frumoase și mai râvnite de oameni, cu private jet, de haine scumpe și de alte lucruri luxoase la care alții doar visează.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.