Găman acuză indiferenţa de la Pandurii în privinţa transferurilor

0
10

Pandurii Târgu Jiu are aproximativ un an de zile în care nu a mai putut perfecta nici un transfer. Clubul a primit interdicţie de transferuri de la FIFA, pentru neplata unor jucători străini iar fostul antrenor, Mario Găman, acuză conducerea că nu a făcut demersurile legale pentru a ridica interdicţia.

Jucătorii străini care plecaseră de la Pandurii sezonul trecut, înainte ca clubul să primească banii câştigaţi din procesele cu asociaţii au acţionat clubul în instanţele sportive şi au câştigat procesele la FIFA. Din acest motiv FIFA a impus clubului din Târgu Jiu interdicţie la transferul de jucători iar în iarnă Pandurii nu a putut aduce fotbaliştii doriţi de antrenorul Mario Găman. Acesta a afirmat recent că cei de la Pandurii, respectiv fostul administrator special Daniela Şerban, nu au făcut demersurile necesare de ridicare a interdicţiei. „Din punctul meu de vedere, doamna Daniela Şerban nu a făcut nici un demers pentru a rezolva problema transferurilor. Nu a făcut nici măcar un document oficial către FIFA, federaţia sau jucători ca să poată stinge litigiul. Nu ştiu de ce nu a făcut, poate pentru că nu prea ne-a dorit foarte multă lume la club, cel puţin de acolo, în afară de domnul Floroiu şi de domnul Condescu, am fost priviţi aşa cu ochi răi, nu ştiu de ce. Pentru că noi eram deja aici şi munceam cu copii de la Centrul de Juniori. Am avut o relaţie rece cu doamna Daniela Şerban, pentru că pixul era la dânsa, dânsa decidea, gestiona banii şi conducea clubul”, a precizat Mario Găman la Accent Tv, explicând că au fost speţe şimilare la care cluburi din Liga 2 au reuşit ridicarea interdicţiei: „Pe data de 3 martie, am văzut că Dunărea Călăraşi, pe aceeaşi speţă ca a noastră, a reuşit să rezolve problema transferurilor, adică FRF le-a ridicat interdicţia, pentru că FIFA nu are de unde să ştie. În momentul în care un club este în insolvenţă FIFA nu poate da un astfel de verdict. Dacă un club care ţine de FRF are probleme de acest gen şi este în insolvenţă, FIFA nu poate să se implice în astfel de litigii. Dar cei de la FIFA probabil că nici nu ştiu că Pandurii e în insolvenţă pentru că se putea astfel stinge orice litigiu cu jucătorii străini. Trebuia făcută doar o scrisoare către FIFA care ar fi trimis la FRF să se ridice interdicţia de transferuri. Dar nu s-a făcut nici un act oficial în acest sens”.

Pandurii Târgu Jiu are încă această problemă şi nici în această vară nu va putea efectua transferuri dacă clubul nu face demersurile legale de ridicare a interdicţiei.

Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns