Furt filmat într-un magazin din Gorj

0
25

Un bărbat de 60 de ani, din Mătăsari, este cercetat pentru furt, după ce i-a sustras portofelul unei femei, în timp ce se aflau într-un magazin din localitate. Acesta a fost prins rapid de polițiști, după ce oamenii legii au urmărit imaginile surprinse de camerele de supraveghere. „La data de 24 iulie, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliţie Mătăsari și Drăgoteşti, în timp ce se aflau în zona unui market din localitatea Mătăsari, au fost sesizaţi de o femeie de 48 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la cumpărături, o persoană de sex masculin i-a sustras un portofel în care avea suma de 400 lei şi a plecat din magazin.

În urma investigațiior efectuate de polițiști la fața locului a fost identificat un bărbat de 60 de ani, din aceeași localitate, care avea asupra sa portofelul cu suma menţionată. Portofelul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Articolul original aici.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns