Fugaru a plecat din sediul DNA Constanța pe plajă: „Mă simt foarte bine în scurta vacanță de la malul Mării Negre“

0
100

Fostul viceprimar al orașului Târgu Cărbunești, a plecat „glonț“ din sediul DNA Constanța direct pe plaja stațiunii Mamaia. Acesta a fost luat, săptămâna trecută, cu o mașină a Jandarmeriei și a fost dus la sediul DNA Constanța, unde este anchetat într-un dosar penal. Alături de acesta a fost și fostul primar, Mihai Mazilu, vizat și el de ancheta procurorilor anticorupție. Fugaru a rămas pe litoral, pentru că avea bilet la un hotel din stațiunea Mamaia.

Pentru că prietenii începuseră să-l sune și chiar fuseseră lansate informații cu privire la reținerea sa, Ion Fugaru a postat pe Facebook fotografii cu el pe plajă.
„Eu aveam bilet și am rămas la mare. Am văzut și comentarii că am fost reținut“, a explicat Ion Fugaru.

Ce vizează ancheta

De asemenea, fostul edil al orașului Tâgu Cărbunești a postat un mesaj pe pagina sa Facebook: „Dragi “PRIETENI”datorită grijilor pe care mi le purtați, țin să vă anunț pe această cale, că îmi cer scuze că nu v-am anunțat programul din această săptămână dar vreau să vă transmit că sunt sănătos, mă simt foarte bine în scurta vacanță de la malul Mării Negre, îmi încarc bine bateriile și de săptămâna viitoare mă găsiți la muncă. Prietenilor adevărați vă doresc un weekend plăcut și aveți încredere în mine“. Ancheta penală vizează organizarea Zilelor Orașului începând cu anul 2008, aceștia fiind acuzați că au favorizat firma care s-a ocupat de organizarea evenimentului. În prealabil, procurorii ceruseră documente de la Primăria Târgu Cărbunești.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.