Fructele de aronia ne protejează memoria și imunitatea

0
18

Studii recente au scos în evidență faptul că aronia ajută la menținerea sănătății creierului, îmbunătățește funcțiile cerebrale, previne pierderile de memorie și pierderea echilibrului.

Fructele de aronia se regăsesc și în compoziția unor preparate precum capsulele și tinctura. Aceste preparate au proprietăți anticancerigene și detoxifiante. Totodată, aceste preparate sporesc vitalitatea organismului datorită concentrației mari de vitamine și de substanțe nutritive prezente în compoziția lor.

Aronian stimulează activitatea cerebrală, protejează memoria și performanțele creierului, ajută la concentrare și sunt un tonic în perioadele de tensiune nervoasă și mentală. De aceea, terapeuții le recomandă în perioadele de surmenaj fizic și intelectual, când apare slăbirea treptată memoriei, insomniile, tulburări de memorie post traumatice, stări de nervozitate, sau tulburări produse de problemele vasculare cerebrale.

Fructele de aronia echilibrează metabolismul, întăresc sistemul imunitar și scad nivelul hormonilor de stres. De asemenea, fructele de aronia au puterea să inhibe dezvoltarea cheagurilor de sânge și ateroscleroza. Specialiștii susțin că preparatele cu aronia pot să prevină chiar și boala Alzheimer.

Sursă click.roOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.