Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, au urcat pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogați români

0
77

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, au urcat pe primul loc în topul Forbes al celor mai bogați români, detronându-l pe Daniel Dines de la UiPath, a cărui avere s-a redus considerabil din cauza prăbușirii acțiunilor pe bursă.

În top 10 Forbes întâlnim oameni din afaceri din domeniile imobiliar, financiar, IT, distribuție, comerț. Dines a pierdut primul loc în clasamentul celor mai bogați români în 2022. O evoluție interesantă a averii au înregistrat și cei mai bogați nou-intrați în lista de anul trecut, Ion Stoica și Matei Zaharia, doi dintre fondatorii Databricks. Averea cumulată a „miliardarilor din întâmplare” este de peste 7,5 mld. lei, în creștere cu aproximativ 3 mld. lei față de anul precedent.

Frații Pavăl (Dedeman) – 13 miliarde de lei. Cei doi frați au avere de 13 miliarde de lei și au, pe lângă lanțul de distribuție din bricolaj, și investiții în domeniul imobiliar.

Pe locul doi se află Ion Țiriac cu afaceri în domeniul auto, imobiliare, financiar – 8,5 miliarde de lei

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.