Fotografia care a devenit virală cu o tânără care şterge geamul unui apartament aflat deasupra sediului unei instituţii

0
43

Femeia îmbrăcată cu pantaloni scurţi, mulaţi, este imortalizată în timp ce curăţa geamurile de la fereastra unei locuinţei.

Fotografia a fost distribuită chiar şi de către Flavius Buzilă, solistul formaţiei Hara, alături de următorul mesaj: „ANAF declară o creştere inexplicabilă a veniturilor la Tg. Jiu în ultimele zile!“.

Apartamentul aparţine unui medic

Apartamentul le cărui geamuri au fost curăţate de tânăra de servicii de curăţenie aparţine un medic de la spitalul din municipiul Târgu Jiu.

Locuinţa are cinci camere, iar vecinii spun că femeia care ştergemgeamul nu este soţia medicului. „Nu este soţia medicului. Cel mai probabil, este o lucrătoare de la o firmă de curăţenie“, a spus un vecin.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Situaţia ciudată într-o localitate minieră din judeţul Gorj: la coasă pe acoperişul blocurilor Accident mortal pe Transalpina. O autoutilitară s-a răsturnat într-o curbă. Şoferul a decedatArticolul Original

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns