FOTO Cele trei victime din accidentul de la Slătioara au fost conduse pe ultimul drum cu microbuze…

0
179

Două surori şi soţul uneia dintre ele au murit în accidentul de la Slătioara

Victimele teribilului accident din localitatea Slătioara, din judeţul Vâlcea, au fost înmormântate, ieri, în comuna Mătăsari.

Sute de persoane le-au condus pe ultimul drum. Comunitatea din Mătăsari este şocată de întâmplate. Două dintre victimele accidentului erau angajate la Complexul Energetic Oltenia. Acestea erau surori şi lucrau ca economiste la Exploatarea Minieră de Carieră Jilţ. La volanul autoturismului se afla soţul uneia dintre acestea, care era şofer pe microbuzul Şcolar olegiului Tehnic din Mătăsari. Una dintre femei şi-a pierdut soţul, în urmă cu peste 20 de ani, într-un accident de muncă şi şi-a crescut singură copilul. Zeci de microbuze şcolare a fost prezente la procesiune. Tragedia a avut loc în urma unei depăşiri neregulamentare efectuate de către şoferul din Mătăsari. În accident au fost implicate două autoturisme. Acidentul a avur loc pe DN 67.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Articolul Original

Lasă un răspuns