”Firicel” a fost iertat de DIICOT. A fost prins cu substanțe interzise

0
61

Gorjeanul Toma Cuzin, cunoscutul actor din serialul de comedie ”Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, este urmărit și în momentul de față de problema drogurilor, pentru care a fost nevoit să dea explicații în fața autorităților. Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, s-a prezentat de câteva ori în fața procurorilor de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Actorul a fost prins spre final de 2018 că a condus cu permisul suspendat și a fost oprit în trafic în acest sens, de către polițiști. Pentru că ar fi avut antecedente în acest sens, a fost testat și s-a stabilit că ar fi consumat substanțe interzise înainte să se urce la volanul mașinii sale.

Potrivit informațiilor oferite de un aparat de tip „drug-test”, poate fi stabilit dacă în organismul unei persoane există sau nu substanțe interzise, dar și denumirea fiecărui drog. Actorul din Las Fierbinți a negat vehement că s-ar fi atins de astfel de substanțe, susținând în mod frecvent că a fost vorba doar despre o neînțelegere.

În plus, au găsit asupra lui o cantitate de 1,92 de grame de canabis, însă pentru că avea o cantitate prea mică asupra lui, procurorii DIICOT au decis să claseze cazul. Conform portalului instanţelor de judecată, dosarul a fost înregistrat pe 5 decembrie 2019, obiectul fiind „confirmare renunţare urmărire penală”. Așadar, controversatul actor scapă și de urmărirea penală, dar și de o amendă usturătoare.

Toma Cuzin a fost declarant cetățean de onoare al Comunei Peștișani, locul în care a copilărit, și răspunde afirmativ la fiecare invitație lansată de muncipalitate.

Articolul ”Firicel” a fost iertat de DIICOT. A fost prins cu substanțe interzise apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns