FINA Olguței Berbec acuzată că și-a ÎNȘELAT soțul chiar înainte de nuntă!

0
78

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, are fanii la picioare, dar se pare că în viața ei ar exista niște episoade incendiare, de care nu a știut nimeni.

Despre fina Olguței Berbec și a lui Remus Novac s-a zvonit l-ar fi înșelat pe soțul ei Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj, chiar cu saxofonistul ei, nimeni altul decât Armin Nicoară. Vlăduța Lupău s-ar fi folosit de pretextul cântărilor, atunci când ar fi vrut să petreacă momente de neuitat alături de Armin Nicoară. „Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au avut o relație pe ascuns, multă lume știe. Din câte știu, s-au certat foarte urât. Vlăduța umbla pe ascuns cu el și, din câte știu, Nicoară are iubită și ea acum numai ce a făcut nunta. S-a întâmplat și în timp ce ea (Vlăduța Lupău, n.r.) era împreună cu Rus. Ei se scoteau că merg împreună la cântări”, au dezvăluit surse apropiate celor doi artiști, în exclusivitate pentru cancan.ro.
Vlăduța Lupău nu a dezvăluit un motiv clar pentru care nu-și mai vorbește și nu mai colaborează cu Armin Nicoară.
„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat, pentru cancan.ro. , Vlăduța Lupău.
Articolul integral aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns