Filip: „Să se gândească la faptul c-au pierdut deja tot! Din punct de vedere politic sunt bătuți măr!”

0
78

”Să se gândească la faptul c-au pierdut deja tot! Din punct de vedere politic sunt bătuți măr! Să vină să pună umărul la dezvoltarea orașului!” –este îndemnul primarului ALDE din Rovinari, Robert Filip, către adversarii politici de la PNL, conduși de Laurențiu Chivu, acum, pe final de 2018.

Edilul a avut de tras, în acest mandat, de pe urma zecilor de reclamațiilor depuse de opozanți. A dat explicații la organele statului, însă toate dosarele au fost închise.

Filip nu crede că liberalii îi vor pune probleme mari în 2019, ținând cont că este an preelectoral. În opinia sa, sunt terminați politic în oraș.

Noua fabrică ce-și va deschide porțile în Rovinari, continuarea anvelopării blocurilor și a modernizării spitalului, igienizarea subsolurilor, sunt doar câteva dintre obiectivele primarului Filip pentru anul 2019.

Compania brașoveană Autoliv va investi peste 20 de milioane de euro în acest oraș. Este vorba despre înființarea unei fabrici ce va produce sisteme de siguranță auto. Hala de producție va avea o suprafață de peste 8000 metri pătrați. Vor fi angajate cel puțin 800 de persoane.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns