Filip: Avem o singură ambulanță. Foarte prost gândit!

0
58

O singură ambulanță pentru mai bine de 30 de mii de oameni! Este supărarea edilului din Rovinari care susține că o singură salvare este prea puțin pentru nevoile rovinărenilor care sunt trimiși frecvent la spitalul din Târgu Jiu. În sprijinul lor, în câteva luni, va veni o ambulanță SMURD, pusă la dispoziție de pompierii gorjeni.

Primarul Robert Filip a declarat că ambulanța care este acum la dispoziția spitalului din Rovinari nu este de ajuns și ar mai avea nevoie de o salvare.

Edilul a anunțat că a găsit singur o rezolvare. A făcut un parteneriat cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, iar pompierii vor duce la Rovinari o ambulanță SMURD.

Pe lângă această salvare, orașul va avea și pompieri militari ce vor fi detașați de la Târgu Jiu. “Sperăm să nu mai fim nevoiți să trimitem oamenii la Târgu Jiu. Deservim totuși zona Rovinari și 30 de mii de oameni de lângă, din comunele învecinate. Suntem legați la mâini și la picioare deoarece avem la dispoziție o singură ambulanță dată de Serviciul Județean de Ambulanță, foarte prost gândit de altfel. Odată cu asta, lucrăm la un punct unde o să avem pompieri militari și printr-un parteneriat cei de la ISU ne trimit pompieri militari și o ambulanță SMURD și vom reuși să facem față nevoilor pe care le avem”, a explicat edilul Robert Filip, la TV Sud. (A.M.)

Original Article

Lasă un răspuns