Extractul de afin protejează sănătatea ochilor

0
21

S-a demonstrat științific puterea afinelor. Aceste fructe mențin sănătatea ochilor, protejează retina, previn degenerescența maculară și a cataractei. Totodată, terapeuții scot în evidență efectele extractului de afine pentru o vedere ageră și sănătoasă.

Beneficiile extractului de afin
Extractul de afin îmbunătățește vederea nocturnă, asigură protecția retinei în cazul persoanelor cu valori ridicate ale glicemiei, asigură buna funcționarea și integritatea capilarelor și a venelor, protejează membranele celulare împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi.

Acest preparat este recomandat persoanelor care lucrează în fața calculatorului și celor care stau mult la televizor. De asemenea, este benefic pentru cei cărora le slăbește vederea, celor cu diabet, pentru protejarea împotriva problemelor oculare produse de valorile ridicate ale glicemiei. Extractul este benefic pentru menținerea integrității vaselor de sânge și a capilarelor.

Se administrează o capsulă pe zi, cu 20-30 de minute înainte de masă.

Sursă click.roOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.