Excavatorist, angajat al CE Oltenia, găsit decedat la locul de muncă

0
313

Un excavatorist angajat la Complexului Energetic Oltenia (CEO) a murit la locul de muncă, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a deschis o anchetă.

„În data de 04.06.2024, în jurul orelor 23:20, pe raza comunei Câlnic, sat Pinoasa, județul Gorj, în perimetrul Sectorului Tismana din cadrul Unității Miniere de Carieră Rovinari ce aparține Societății  Complexul Energetic Oltenia S.A., un bărbat, în vârstă de 51 ani, de profesie excavatorist, a fost găsit în stare de inconștiență în vestiarul unității de către colegii săi. În urma manevrelor de resuscitare efectuate de către cadrele medicale sosite la fața locului s-a declarat decesul victimei.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a deschis dosar de cercetare a evenimentului în vederea stabilirii împrejurărilor și cauzelor care au condus la producerea acestuia, precum și pentru stabilirea reglementărilor legale încălcate, a răspunderilor și a măsurilor ce se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor evenimente similare și, respectiv, determinarea caracterului accidentului.

Evenimentul a fost comunicat Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj“, a transmis ITM Gorj.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.