Era unul dintre cei mai bogați și mai influenți oameni cu afaceri în Tg-Cărbunești. Imagini şocante după ce a făcut AVC

0
151

În urmă cu câțiva ani Irinel Columbeanu era unul dintre cei mai bogați și mai influenți oameni de afaceri din România, astăzi însă fostul magnat de la Izvorani are o situație financiară mult mai precară decât cea a unui om de rând. Omul de afaceri are 66 de ani, iar vârsta începe să-și spună cuvântul, mai ales după ce a suferit un atac vascular cerebral.

Recent, Irinel Columbeanu a dezvăluit că coșmarul său a început, după ce, în urmă cu câțiva ani, a decis să candideze pentru funcția de primar al Capitalei.

Concret, Irinel Columbeanu susține că la scurt timp, după ce a anunțat decizia de a candida pentru Primăria Capitalei a primit de nicăieri, în mână o comunicare de la bancă care l-a ruinat.

„Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la bancă de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit Kanald.ro.

Acum mai bine de un an, Irinel Columbeanu a suferit un AVC, motiv pentru care a fost operat de urgență și pus sub tratament. Chiar dacă parcursul afaceristului părea să fie unul bun, acum au apărut schimbări semnificative la nivel fizic.

În timpul emisiunii, Irinel Columbeanu a avut diverse dificultăți care apar odată cu efectele unui AVC – greutatea în mișacare, răspunsuri întârziate sau scurte. Totodată, afaceristul nu-și poate ține ochiul drept complet deschis și are dificultăți în a-și duce paharul la gură.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.