Emilia Ghinescu a slăbit colosal și cântărește 45 de kilograme. Fanii cred că este anorexică

0
255
emilia ghinescu

Emila Ghinescu, în vârstă de 45 de ani, a stârnit controverse în mediul online, după ce s-a afișat cu noua sa siluetă. Transformarea interpretei de muzică populară pare că nu a fost pe placul tuturor și mulți i-au spus că este prea slabă. A reușit să slăbească 13 kilograme după ce a redus cantitatea de mâncare pe care o consuma, însă nu recomandă acest lucru.

După ce a redus cantitatea de mâncare, Emilia Ghinescu susține că stomacul ei s-a „micșorat”. Cântăreața pune mare accent pe aspectul ei fizic și face multe sacrificii pentru asta. Nu lipsește de la antrenamentele în sala de fitness și are grijă să aibă o alimentație corectă și echilibrată.

„Eu nu le numesc comentarii, le numesc hate (n.red.: ură). În momentul în care arunci cu vorbe fără să cunoști persoana respectivă și vorbele sunt răutăcioase, jignesc persoana respectivă, atunci acela este hate. Ca persoană publică îmi asum lucrul acesta. Important este să mă simt eu bine în pielea mea și eu mă simt foarte bine așa cum sunt. Nu sunt anorexică, anorexia înseamnă cu totul și cu totul altceva”, a declarat Emilia Ghinescu, în emisiunea „Start Magazin”

Emilia Ghinescu spune că a slăbit cu ajutorul propriei sale diete: cantități foarte mici de mâncare. Așa a reușit să ajungă de la 58 de kilograme la 45 de kilograme. Artista face însă și foarte mult sport, aproape zilnic merge la sala de fitness.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.