Echipamente medicale esențiale pentru bolnavii SJU

0
5

Pacienții Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu vor beneficia de echipamente medicale performante. Va fi încheiat un acord cadru pentru furnizarea a unui număr de 10 ventilatoare pentru compartimentele ATI din unitatea medicală. De asemenea, vor fi disponibile și două stații de sterilizare ultramoderne. Vor fi stații de sterilizare cu abur. Bugetul pentru furnizarea ventilatoarelor care vor salva vieți este de peste 665.000 de lei fără TVA, iar cel pentru stațiile de sterilizare cu abur de aproape un milion de lei fără TVA.

Bugetul total pentru echipamentele de care are nevoie Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu este de peste 1,6 milioane de lei fără TVA. Luna viitoare este programată licitația și, în cazul în care va fi stabilit un câștigător, atunci se va trece la semnarea contractului pentru furnizarea aparaturii respective. Unitatea medicală din Târgu Jiu ia în calcul o prelungire a pandemiei de coronavirus și vrea să dispună de echipamentele necesare pentru salvarea vieții pacienților.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns