Echipa de handbal CSM Târgu Jiu și-a definitivat lotul. Ce obiectiv are pentru următorul sezon

0
28

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu și-a definitivat lotul și așteaptă cu încredere reluarea competiției, obiectivul pentru sezonul care va începe fiind promovarea în prima ligă.

„Am reușit să completăm lotul la handbal feminin și să-l definitivăm 100% cu ultima achiziție, Irina Neacșu. Fetele se pregătesc și sper ca în perioada următoare să vină programarea meciurilor, pentru a vedea în ce serie activăm și să ne îndeplinim obiectivul destul de măreț pe care-l avem: promovarea în prima ligă, «Liga Florilor»“, a declarat Robert Bălăeț, președintele Clubului Sportiv Municipal.

CSM Târgu Jiu a reușit să aducă trei baschetbaliști americani

La baschet, clubul din Târgu Jiu a făcut o serie de achiziții importante. Noul campionat s-ar putea relua la sfârșitul lunii octombrie.

„La baschet, lotul se va întruni pe data de 17 august. Au sosit cei trei americani, dar se află în izolare. Mai așteptăm sosirea jucătorului georgian. Se așteaptă acordarea vizei.

Așteptăm informații dinspre Federație. Sunt unele informații că se va relua campionatul în jurul datei de 24 octombrie. Așteptăm să vedem în ce format. Vrem să facem o bună impresie în Liga Națională de Baschet Masculin“, a mai spus Robert Bălăeț.

Articolul Echipa de handbal CSM Târgu Jiu și-a definitivat lotul. Ce obiectiv are pentru următorul sezon apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Lasă un răspuns