Duși la centrul de vaccinare cu ajutorul microbuzelor școlare

0
9

Persoanele care suferă de anumite boli și vor să se vaccineze împotriva coronavirusului vor fi transportate la centre cu ajutorul microbuzelor școlare. Cel care a venit cu această inițiativă a fost un medic de familie.

Doctorul Mihai Moisescu a oferit soluția mai multor primari iar aceștia au îmbrățișat ideea. ”Eu am luat legătura și cu primarul meu. I-am zis că dacă este mașina școlii și oamenii nu pot merge până la centrul de vaccinare, care se află la o distanță mai mare de unde locuiesc, să îl folosească în acest sens. I-am zis să îl ia pe răspunderea mea, plătesc eu banii pentru motorină. Primarii pot să rezolve anumite lucruri. Nu trebuie să existe lege pentru orice, există și bun simț”, a spus Moisescu.

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că va pune la dispoziție cele două microbuze școlare pentru bătrânii și persoanele care nu au posibilități de a se deplasa:”Această acțiune de vaccinare este singura variantă care ne poate ajuta să scăpăm de pandemie. Eu voi pune la dispoziție cele două microbuze școlare pentru a transporta bătrânii la centrul de vaccinare. În cazul în care numărul celor care se vaccinează este mai mare, voi încerca să închiriez un microbuz al unei firme pentru a duce la centru bătrânii, dar și pe cei fără posibilități”, a spus Liviu Cotojman.

Original Article

Lasă un răspuns