Dragii mei rovinăreni,

0
9

Duminica viitoare va fi o zi importantă din viața noastră. Este ziua în care se va decide modul în care vom trăi în următorii patru ani în localitatea noastră. Din acest motiv, rugămintea mea este să chibzuiți înainte de a merge în cabina de vot și să puneți ștampila pe unul dintre candidați.

Ca rovinărean, ca om care trăiesc în mijlocul vostru, simt nevoia să vă transmit ce îmi doresc să se schimbe și cum să funcționeze administrația publică locală. Nu îmi doresc conducători infatuați, care să nu înțeleagă problemele reale cu care vă confruntați, pentru că ei se lăfăie în lux. Cum să înțeleagă că atunci când intrați în scara blocului sau în apartament miroase insuportabil de la subsol, unde este un focar de infecție, când în vilele lor miroase a parfumuri extravagant de scumpe? Avem nevoie de condiții normale de viață, iar banii noștri din bugetul orașului să fie folosiți în folosul nostru. Îmi doresc funcționari care să fie în slujba cetățenilor în adevăratul sens al cuvântului. Atitudinea multora dintre angajații din Primărie lasă mult de dorit, atunci când cetățeanul vine către ei pentru rezolvarea unor probleme stringente. Atitudinea de superioritate a funcționarilor trebuie să dispară! Situația aceasta trebuie să se schimbe imediat și nu pot să nu mă gândesc la criteriile în baza cărora au fost angajați în Primărie acești oameni. Îmi doresc decență în administrația publică locală, și nu aroganță!

Depinde de dumneavoastră, cetățeni ai Rovinariului, cum vom trăi în următorii patru ani!
Trebuie să terminăm cu nepotismele din administrația publică!
«Haideți să ne luăm orașul înapoi»!

Comandat de PRO Romania – Organizatia Judeteana Gorj
Executat de SC New Grup Impact SRL
Cod mandatar financiar coordonator: 21200010

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.