Două surori găsite în stare avansată de putrefacție. Fratele lor le-a ținut în casă

0
452

Două femei, de 41, respectiv 52 de ani, surori, au fost găsite, vineri, în stare avansată de putrefacţie, în propri casă. Fratele celor două, care locuia împreună cu ele, a fost preluat de poliţişti şi dus la audieri, scrie News.ro.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizaţi vineri că cele două surori, care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor, nu au mai fost văzute de mai multe zile.

”În urma verificărilor efectuate de poliţişti, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacţie, în interiorul locuinţei. La faţa locului, o echipă formată din criminalişti şi poliţişti de la investigaţii criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile, care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor”, transmit oficialii Poliţiei Bistriţa Năsăud.

Fratele celor două femei a fost identificat şi ridicat pentru a fi dus la audieri.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.