Două plecări din staff-ul Universității Craiova

0
3

Universitatea Craiova este în vacanţă până luni, 14 iunie, când este programată reunirea lotului pentru noul sezon. Primul meci al juveţilor este Supercupa României, din 10 iulie, iar până acum, deţinătoarea Cupei a efectuat numai două achiziţii, portarul David Lazar, de la Astra Giurgiu, şi mijlocaşul Alexandru Mărieş, de la Comuna Recea.

În ceea ce priveşte plecările de la Universitatea Craiova, oficială este numai cea a lui Cristi Bărbuţ. Modificări sunt însă la nivelul staff-ului. Antrenorul cu portarii, Robert Tufişi, şi-a încheiat contractul şi nu va mai continua la formaţia din Bănie, după ce el s-a ocupat în ultimii patru ani de pregătirea goalkeeper-ilor alb-albaştri. Tufişi a împărţit atribuţiile cu un alt antrenor cu portarii, cum a fost cazul cu Mario Capece, adus de Devis Mangia, sau alături de regretatul Martin Tudor, aflat în staff-ul lui Victor Piţurcă. Robert Tufişi a şi apărat pentru Universitatea Craiova, în noiembrie 2019, când avea 43 de ani, la un meci al echipei secunde în deplasare cu FC Voluntari, fiind atunci integralist.

O soluţie pentru înlocuirea lui Robert Tufişi ar fi promovarea în staff-ul lui Ouzounidis a lui Emilian Dolha, antrenor cu portarii la echipa-satelit, dar există posibilitatea ca antrenorul grec să-şi aducă un compatriot pe acest post, dup[ cum a informat Pro Sport.

Universitatea Craiova se desparte totodată şi de kit-managerul Cornel Mateiaş, care lucrează de mai bine de 15 ani şi pentru echipa naţională a României. Cornel Mateiaş a ajuns la Craiova acum trei ani şi a a avut grijă ca „ca echipamentele băieților noștri să fie impecabile, atât la antrenamente, cât și înaintea meciurilor oficial”, aşa cum preciza clubul din Bănie. Magazionerul în vârstă de 57 de ani este rapidist înfocat şi va reveni la marea sa dragoste, după ce formaţia giuleşteană a promovat în Liga I. Cornel Mateiaş a fost administratorul bazei ProRapid, de unde a demisionat în 2015, când patronul giuleştenilor era Valerii Moraru.

Sursa aici

Lasă un răspuns