DOREL LOVEȘTE DIN NOU: Pod vopsit cu tot cu mașinile parcate sub el. „Boss, n-ai grijă, face frumos băiatu”

0
31

Mai mulți șoferi care au parcat mașinile sub podul de la Otopeni au avut surpriza de a le găsi pline de vopsea roșie, după ce muncitorii care au vopsit structura au împrăștiat colorant pe unde au vrut. Nu este clar dacă păgubiții vor putea primi bani de reparații, ținând cont că sub pod nu este o parcare propriu-zisă.

„Pentru cei care aveți mașini parcate sub podul de la aeroport Otopeni, răspunsul lor a fost „este vopsea care a căzut peste praf și în mare parte se va duce la prima ploaie”. Legal vorbind, nu aveți voie să parcați acolo și teroretic vă asumați. Posibil să existe ceva portiță legală prin care să rezolvați, dar… Luați-le, că mai au de vopsit :))”, se arată în mesajul postat pe grupul Info Trafic București și Ilfov.

Reacțiile nu au întârziat să apară pe Facebook

„Dacă aveți prieteni sau neamuri care au lăsat mașina sub pod la Otopeni, anunțați că trebuie să își schimbe talonul. Au vopsit balustrada podului și toate mașinile de sub el”, a relatat un conducător auto pe rețeaua de socializare, care a însoțit mesajul cu o fotografie.

„Azi s-au vopsit balustradele unui pod. Nimic iesit din comun, toate bune si frumoase, banul contribuabilului cheltuit cu cap. Asta daca ar fi fost podul in alta tara! Dar cum podul respetiv fu in Otopeni, Romania, Earth a iesit altceva. Adica pe langa balustrade s-au vopsit ceva masini parcate pe sub el, trotuare, carosabil, basca ceva case din apropiere si ce a mai trecut prin zona, sa iasa la numar si litri de vopsa. Pe modelul Boss, n-ai grija, face frumos baiatu!”, se arată într-un alt mesaj postat pe Facebook.

„M-am luat de muncitori. Oricum, au vopsit peste rugină. De te sprijini de balustradă, vei cadea jos. Foarte corodată balustrada. Nu înțeleg de ce nu s a sesizat nimeni”, a comentat altcineva.

Sursă observatornews.roSursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns