Diva care a dat trendul silicoanelor și buzelor voluminoase, vrea acum să redevină “naturală”

0
2492

După ce și-a făcut toate operațiile estetice posibile, Bianca Drăgușanu a ajuns la concluzia că frumusețea naturală este de dorit, motiv pentru care vrea să-și micșoreze sânii și buzele, pentru că ”nu se mai poartă”.

Într-un interviu extrem de sincer, blondina recunoaște faptul că a exagerat de-a lungul timpului cu anumite intervenții la care a apelat. Chiar dacă a fost criticată pentru aceste alegeri de foarte multe ori, aceasta nu a băgat în seamă gura lumii și a făcut întotdeauna ajustările pe care și le-a dorit. Totuși, se pare că a venit momentul în care Bianca Drăgușanu să-și dorească să obțină un look cât mai aproape de frumusețea naturală. Tot ptin ”artificii” va ajunge însă la această înfățișare.

Chiar dacă deja a început demersurile pentru a-și micșora atât buzele, cât și sânii, diva spune că nu regretă nicio clipă deciziile luate în trecut. Toate acestea au contribuit la persoana care a devenit astăzi și au făcut-o să se simtă frumoasă și încrezătoare.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.