Directorul ADIA Gorj, pozitiv la COVID-19

0
23

Consilierul local din Târgu Jiu și, totodată, directorul ADIA Gorj, Toader Cristian Pasti, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Acesta a decis să se testeze după ce a prezentat simptome ușoare de răceală. Pasti s-a internat la spitalul din Târgu Cărbunești cu temperatură, unde spune că a fost primit bine de cadrele medicale de aici. Mesajele de încurajare și urările de sănătate din partea apropiaților, și nu numai, nu au întârziat să apară.

,,Aseară am primit rezultatul la testul covid pozitiv. Am respectat toate regulile dar….Simtomele au fost ca la o răceală ușoară, și ca să-mi protejez familia am decis să fac acel test. Ieri am avut o stare febrilă, dar astăzi la internare era normală. Scriu aceste rânduri rugându-vă, pe voi prietenii mei responsabili să tratați cu atenție aceast virus. Eu am fost pregătit mental pentru acest moment. Sunt înconjurat cu dragoste și respect de oamenii din spital. Mulțumesc din suflet Dr. Târziu C-tin, Dr. Neamțu Tatiana, dar și minunaților angajați ai spitalului!”, a postat Pasti pe pagina sa de socializare.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.