Derby-ul ”U” Cluj – Petrolul deschide etapa a 8-a a Ligii 2. Vezi aici programul meciurilor!

0
96

Etapa a 8-a a campionatului Ligii 2 se va întinde de vineri şi până luni seară. Datele oficiale de desfăşurare ale celor zece meciuri au fost stabilite de Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal, iar televiziunile au decis să transmită câte un meci pe zi, intervalul orar nefiind unul care să se repete la cele patru opţiuni.

Astfel, etapa a 8-a debutează cu chiar cel mai important meci al ei. Vineri, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, are loc derby-ul dintre Universitatea Cluj şi Petrolul, două echipe care ţintesc promovarea şi în acest sezon, după ce în cel trecut au ratat-o, însă care acum au situaţii diferite în clasament. Ploieştenii sunt în partea superioară, nu însă pe podium, în timp ce clujenii sunt pe un neverosimil penultim loc, cu doar trei puncte.

Sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate cinci partide, la Ghermăneşti, Mioveni, Târgu Jiu, Bucureşti (Juventus) şi Turnu Măgurele, însă niciuna nu a fost atrăgătoare pentru televiziuni, chiar dacă avem întâlniri ca CS Mioveni – Dunărea Călăraşi sau Pandurii – UTA.

Opţiunea televiziunilor pentru ziua de sâmbătă a fost jocul dintre Concordia Chiajna şi Campionii FC Argeş, programat de la ora 12:30. Şi tot sâmbătă are loc meciul dintre ASU Poli şi CSM Reşiţa, acesta fiind mutat la ora 16:30 la solicitarea în special a timişorenilor, care urăsc să joace dimineaţa.

Duminică are loc un alt meci interesant. De la ora 12:30, în Regie, Rapid primeşte vizita SCM Gloriei Buzău. Formaţia antrenată de Ilie Stan e a doua clasată şi în acest sezon a stat două etape pe poziţia de lider, în timp ce cea pregătită de Daniel Pancu n-a ajuns deocamdată pe podium, însă se apropie, momentan fiind pe locul 5, la trei puncte în spatele buzoienilor. Aceasta este a treia opţiune a televiziunilor în această etapă.

În fine, meciul care încheie runda are loc luni, de la ora 17:00, la Constanţa. Farul şi Ripensia se vor întâlni pe stadionul ”Gheorghe Hagi”, iar în cazul în care partida va avea mai multe minute de prelungiri, riscă să se joace pe întuneric, fiindcă arena nu mai are instalaţia de nocturnă funcţională. Era să se întâmple acest lucru la meciul Farul – Petrolul.

Program etapa a 8-a:

vineri, 20 septembrie, ora 18:00
Universitatea Cluj – Petrolul Ploieşti – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 21 septembrie, ora 11:00
Sportul Snagov – FK Csikszereda
CS Mioveni – Dunărea Călăraşi
Pandurii Târgu Jiu – UTA Arad
Daco-Getica Bucureşti – Metaloglobus Bucureşti
Turris Oltul Turnu Măgurele – Viitorul Pandurii Târgu Jiu

sâmbătă, 21 septembrie, ora 12:30
Concordia Chiajna – Campionii FC Argeş – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 21 septembrie, ora 16:30
ASU Politehnica Timişoara – CSM Reşiţa

duminică, 22 septembrie, ora 12:30
Rapid – SCM Gloria Buzău – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

luni, 23 septembrie, ora 17:00
Farul Constanţa – Ripensia Timişoara – DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1
Articolul integral aici

Lasă un răspuns