De ce este secret Planul de restructurare al CEO! Explicația lui Burlan!

0
15

Daniel Burlan a enumerat, în cadrul unei apariții publice la un post local de televiziune, motivele din care unele elemente din Planul de restructurare al CE Oltenia trebuie să rămână confidențiale.

”Sunt elemente confidențiale și aș da exemplu acel studiu făcut de Transelectrica și OPCOM care, atunci când a fost finalizat. A fost înaintat doar Directoratului CEO, anul trecut, securizat pentru fiecare membru de al Directoratului în parte. Tot în Planul de restructurare vorbim de venituri, vorbim de strategia de piață, cum evoluăm, cât vindem pe PZU, cât vindem pe piața de echilibrare, pe piețele la termen, vorbim de prețul cu care vindem. Vorbim de un venit de care concurența nu ar trebui să știe. Vorbim despre studii de fezabilitate, iar acolo avem costuri, locațiile unde se amplasează acele parcuri fotovoltaice, care este traseul conductelor de gaze care alimentează grupurile. Cunoscându-se aceste elemente ne putem trezi ca în cazuri similare cu autostrăzile. Acestea sunt elemente care nu pot fi făcute publice. În schimb tot ce este de interes local, de interes social au fost prezentate sindicatelor și decidenților care pot să determine Comisia Europeană să dea credit acestui Plan de restructurare”, a declarat Daniel Burlan la GorjTV.
Claudiu Matei

Tag-urifeaturedOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns