Davițoiu se așteaptă la o campanie electorală agresivă la Gorj

0
66

Nicolae Davițoiu se așteaptă la o campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, destul de agresivă la Gorj, noile conduceri ale organizațiilor PSD și ALDE dorindu-și să arate ce pot.

Partidul Mișcarea Populară are ca obiectiv în județ un rezultat în jurul a 7 procente, în scrutinul din 26 mai. Davițoiu crede că lupta dintre partide va fi dură, cu impact pentru prezidențialele din toamnă.

Liderul PMP Gorj se așteaptă la schimbări pe scena politică, după alegerile din 26 mai. În sensul că, s-ar putea schimba președintele partidului învins. Orgolii sunt și la Gorj, unde organizațiile PSD și ALDE au noi conduceri care-și doresc să demonstreze că pot obține voturi.

USR abordează europarlamentarele diferit la Gorj. Pentru prima dată, partidul are structuri în teritoriu și începe să deranjeze, conform liderului județean Radu Miruță, care se așteaptă și el la o campanie electorală murdară.




Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns