Dan Vîlceanu susține declarațiile PSD. ”Acum, la Târgu Jiu, nu e niciun contracandidat pentru Marcel Romanescu”

0
58
Dan Vîlceanu
Sursa foto: gov.ro

Fostul președinte al PNL Gorj, Dan Vîlceanu, afirmă ca are confirmarea, de la foștii colegi din organizația municipală liberală, care i-au recunoscut trecerea la PSD. De altfel, acesta confirmă și numărul de adeziuni susținând că cifra anunțată de PSD este valabilă, de aproximativ 300 de liberali, care nu se mai regăsesc în PNL.

„Pentru mine e un lucru trist. Ușor, usor, mi se pare că PNL Gorj este ca o clădire care a fost lăsată să se dărâme și nu mai rămâne nimic până la alegeri. Eu m-am întâlnit cu colegii din organizația municipală, care îmi spuneau că au făcut adeziune la PSD. Sunt membrii Biroului Municipal, activiștii noștri din secțiile de votare. Din structura care a câștigat alegerile în 2020 nu a mai rămas nimeni. Lucrul acesta ar trebui să fie văzut de conducerea organizației județene și locale, pentru că ar trebui să vadă care sunt membrii pe care îi mai au în secțiile de votare, dar cum au desființat totul, probabil că nu mai știu care sunt acei oameni. Filiala aceasta a fost obișnuită cu un anume mod de acțiune, fiecare își putea spune punctul de vedere fără să fie sancționat. În cazul lui Ion Iordache, să știți că, până nu realizezi că ai o problemă, nu poți să rezolvi problema. Acum, la Târgu Jiu, nu e niciun contracandidat pentru Marcel Romanescu, el aleragă singur pe culoar. La cum e construită organizația PNL Târgu Jiu, mi-e greu să cred că poate produce un candidat serios, pentru că Iulian Popescu este vicepreședinte în BPJ, răspunde de câteva localități din județ și e și președinte PNL Târgu Jiu. Mihai Paraschiv este în BPJ, este președinte interimar la Turcinești și membru în Birou la Târgu Jiu. Mai au să îi pună protopopi pe amândoi și îndeplinesc toate funcțiile valabile în județul acesta. Nu poți să faci așa!”, declara Vîlceanu la Radio Infinit.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.