Video: Dan Vîlceanu i-a spart nasul deputatului Florin Roman, în Plenul Camerei Deputaților

0
99

Astăzi, în plenul Camerei Deputaților, s-a întâmplat un incident neașteptat, care a captat atenția publicului și a ridicat întrebări legate de comportamentul și dialogul politic. Deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu, ambii cu un trecut în PNL, au fost implicați într-un schimb verbal violent care, potrivit unor surse, a escaladat într-o confruntare fizică. Dan Vîlceanu este acuzat de Roman că i-ar fi spart nasul, lovindu-l cu genunchiul.

Potrivit martorilor, conflictul a început în zona grupului PNL din sală, unde cei doi parlamentari au început să se înjure reciproc, iar situația s-a deteriorat rapid. După ce au părăsit plenul împreună, scandalul a continuat pe hol, culminând cu o posibilă confruntare fizică, deși acest aspect nu a fost încă confirmat oficial.

Florin Roman, care este și șeful campaniei PNL pentru alegerile locale, a revenit în plen după câteva minute, cu aparente semne vizibile ale unui nas spart. În schimb, Dan Vîlceanu, fost ministru în Guvernul Cîțu, a fost exclus din partid.

„Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului”, scrie Florin Roman pe Facebook.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.