Dan Ilie Morega a fost externat astăzi de la Psihiatrie. Judecătorii îl mențin în arest la domiciliu

0
117

Astăzi, Dan Ilie Morega a fost eliberat din spitalul de psihiatrie. Cu toate acestea, hotărârea judecătorilor îl menține sub arest la domiciliu, la una dintre proprietățile sale din Mehedinți. Este vorba despre un domeniu încântător, înconjurat de pădure.

Dan Ilie Morega a fost externat în această dimineață, după aproape două săptămâni petrecute în spital. Tribunalul București a decis ieri ca el să fie în arest la domiciliu în următoarele 30 de zile.

Deși domiciliază în Târgu Jiu, el a optat pentru o locuință pe care o deține în localitatea Baia de Aramă din județul Mehedinți. Polițiștii vor face vizite inopinate pentru a se asigura că respectă sentința instanței. Dan Ilie Morega contestă decizia instanței, considerând-o anormală, dar promite că se va conforma.

La vârsta de 78 de ani, fostul prefect de Gorj și deputat a fost implicat într-un incident în luna februarie, când a fost oprit în trafic și s-a descoperit că permisul său de conducere fusese retras din motive medicale. Cu toate acestea, a continuat să conducă, ceea ce a dus la deschiderea a șase dosare penale împotriva sa în Gorj, Mehedinți și București.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.