Cunoscut luptător de arte marțiale american, impresionat de cazul fetiței agresate din Tg-Jiu

0
28

Filmulețul cu tânăra din Târgu Jiu, umilită și bătută de alte adolescente, a trecut Oceanul și a ajuns și sub ochii unui cunoscut luptător de arte marțiale, care s-a oferit să o ajute. Luptătorul are un milion de fani pe Instagram.

Dillon Danis, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi americani de arte marțiale, fie și pentru că s-a antrenat cu celebrul Conor McGregor, dar și pentru că are un milion de fani pe Instagram, a urcat pe conturile sale de socializare imaginile cu scenele șocante când o fetiță din județul Gorj este bătută de alte fete.

Imaginile în care patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe o alta, de 13 ani, la Târgu Jiu, au apărut în spaţiul public săptămâna trecută. Poliţia le-a identificat pe agresoare, iar una dintre ele, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz, părinții celorlalte fete fiind amendaţi cu câte 500 de lei.

„Trebuie să o găsim pe această domnișoară și să-i aducem tot ce are nevoie, este atât de greu de urmărit dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!”, a fost mesajul transmis de Dillon Danis, pe Instagram și Twitter. Danis are 27 de ani și este născut în Statele Unite ale Americii.

Postarea de pe Instagram a lui Dillon Danis a fost văzută de aproape 500.000 de ori, iar sute de comentarii au fost postate. Sportivul are peste un milion de urmăritori.

Original Article

Lasă un răspuns