Cunoscut luptător de arte marțiale american, impresionat de cazul fetiței agresate din Tg-Jiu

0
81

Filmulețul cu tânăra din Târgu Jiu, umilită și bătută de alte adolescente, a trecut Oceanul și a ajuns și sub ochii unui cunoscut luptător de arte marțiale, care s-a oferit să o ajute. Luptătorul are un milion de fani pe Instagram.

Dillon Danis, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi americani de arte marțiale, fie și pentru că s-a antrenat cu celebrul Conor McGregor, dar și pentru că are un milion de fani pe Instagram, a urcat pe conturile sale de socializare imaginile cu scenele șocante când o fetiță din județul Gorj este bătută de alte fete.

Imaginile în care patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe o alta, de 13 ani, la Târgu Jiu, au apărut în spaţiul public săptămâna trecută. Poliţia le-a identificat pe agresoare, iar una dintre ele, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz, părinții celorlalte fete fiind amendaţi cu câte 500 de lei.

„Trebuie să o găsim pe această domnișoară și să-i aducem tot ce are nevoie, este atât de greu de urmărit dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!”, a fost mesajul transmis de Dillon Danis, pe Instagram și Twitter. Danis are 27 de ani și este născut în Statele Unite ale Americii.

Postarea de pe Instagram a lui Dillon Danis a fost văzută de aproape 500.000 de ori, iar sute de comentarii au fost postate. Sportivul are peste un milion de urmăritori.

Original Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.