Cum poți fi FURAT după ce ți-ai făcut un simplu CV online

0
96

Un simplu CV online îți poate goli contul bancar. Asta după ce ești ademenit cu faptul că este super facilă și profesionistă conceperea lui, ca mai apoi, la final să-ți ceară bani pentru a-l putea scoate, deși din prima pagină deschisă și până la finalul conceperii lui, nici urmă de informarea referitoare la bani.

Este pățania unui gorjean care după ce a depus efortul să introducă toate datele, experiență, instituțiile de învățământ absolvite, calificări etc. s-a gândit că cei 5,99 lei nu sunt sunt mulți bani așa că merită. Plătește cu cardul își scoate CV-ul atât de muncit, și își vede de viață.

Toate bune până când se trezește că cei de la CVMaker îi fură la propriu banii din cont.

Cum este posibil?

După ce achiți, fără să ai dreptul să accepți sau să refuzi, ți se face automat un abonament pe el îl deconteză apoi din contul tău fără nicio aprobare prealabilă. Și așa te trezești că după 7 zile CVMaker, deși nu ai beneficiat de nimic  în plus de la ei, îți fură la propiu aproximativ 100 lei din cont. Abonamentul poate fi anulat gratuit în 7 zile, dacă ști despre el, dar de unde să ști? Teoretic ai primit un mail în care ei te anunță de această posibilitate, practic nu ai primit nimic.

”Te rugăm să reții că prețul pe care l-ai plătit este pentru abonamentul lunar. Ai terminat perioada de probă de 7 zile pentru 5,99 lei. Dacă nu-l anulezi personal, abonamentul tău va fi reînnoit la prețul de 99,99 de lei.

În momentul în care plătești pentru descărcarea CV-ului tău, se creează în mod automat un cont și primești o săptămână de acces complet la toate funcționalitățile CVmaker.ro; acesta include crearea și descărcarea CV-urilor, a scrisorilor de intenție, păstrarea evidenței și trimiterea aplicărilor prin utilizarea motorului nostru de căutare de joburi. După această perioadă, contul tău este reînnoit lunar, iar acesta poate fi anulat în orice moment. Prețul pentru serviciul CVmaker.ro este de 5,99 lei pentru accesul nelimitat timp de 7 zile. După perioada de 7 zile, contul tău va fi reînnoit în mod automat în fiecare lună pentru 99,99 de lei” se arată în răspunsul lor la sesizarea noastră.

Așa că fiți atenți unde vă creați CV-ul și niciodată la CVMaker care sunt, după cum arată datele, niște escroci.

 

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.