Cu ce BLONDĂ celebră s-a IUBIT Sanfira înainte să se logodească!

0
180

Îndrăgitul interpret de muzică populară originar din Gorj, Valentin Sanfira, s-ar fi iubit în trecut cu actuala iubită a lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu.

Relația dintre interpertul de muzică populară și Gabriela s-ar fi consumat în timp ce modelul apărea la Antena 1 în show-ul Next Top Model. Au fost împreună mai multe luni, după cum povestește o sursă din anturajul celor doi, pentru cancan.ro. „Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări. După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe conturile de socializare”, a precizat sursa citată pentru StarPopular.ro.

Oricum, la fel ca și Gabriela, Valentin și-a văzut de viață și acum este logodit și urmează să se căsătorească cu o altă frumusețe din folclor, Codruța Filip, de profesie cântăreața.

Tag-uridani oțil featured Gabriela Prisăcariu valentin sanfiraOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.