CSM va înființa o echipă de baschet. Va juca în Divizia B

0
86

Municipiul Târgu Jiu va avea o nouă echipă de baschet masculin care va activa în sezonul următor în Divizia B a Campionatului de baschet. Formația va fi înființată de către Clubul Sportiv Municipal. „Va juca în ultimul eșalon, pentru că este echipă nou înființată. Sper să am un nucleu de jucători localnici, pentru a oferi un exemplu celor tineri, care termină la Clubul Sportiv Școlar, mai ales că au o continuitate în oraș, având o Facultate de Sport și există condiții bune de pregătire pentru acest nivel. Gândul este de merge mai sus. Sută la sută echipa va funcționa. Vreau să-i liniștesc pe iubitorii acestui sport, care nu sunt puțini la număr, că Târgu Jiu va avea echipă de baschet la nivelul la care a avur și în ultimii ani“, a precizat Robert Bălăeț, directorul CSM Târgu Jiu.

Bălăeț vrea să prea echipa de handbal senioare

De asemenea, conducerea CSM dorește preluarea echipei de handbal feminin senioare care activează în cadrul Liceului Sportiv din Târgu Jiu. „Încerc să preiau echipa de handbal senioare a Liceului Sportiv care a activat anul trecut. Îmi doresc să continui acea muncă, dar totul trebuie pus pe hârtie“, a mai precizat Bălăeț.

Distribuie pe:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Tumblr
  • Pinterest
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns