Cristi Borcea nu are liniște în spatele gratiilor! Tatăl afaceristului, grav bolnav

0
82

Cristi Borcea se află în prezent încarcerat în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Mai este foarte puțin timp până când Valentina Pelinel le va aduce pe lume gemene, dar bucuria de nedescris din familia lor pare umbrită de problemele de sănătate ale tatălui afaceristului.

Stere Borcea, tatăl lui Cristi Borcea, nu se simte foarte bine, iar starea lui de sănătate nu i-a permis să își viziteze fiul în spatele gratiilor.

“Nu mă simt prea bine, la mine s-au strâns și multe. Acum sunt căzut la pat, iau 20 de pastile pe zi… Am trei bypass-uri, ultimul de acum 5 ani, sunt operat de hernie de disc, am artrită, mă chinuie și prostata, ce să mai zic… (…) Eu știu că băiatul meu e puternic și va ieși și mai puternic de acolo. N-am apucat să mă duc să-l văd, sunt căzut la pat, dar am încredere mare în el că va trece și peste asta” a declarat tatăl lui Cristi Borcea. (spynews.ro)
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns