Copii unui cunoscut târgujian au CÂȘTIGAT într-o zi cât alții într-un an!

0
10

Andra și târgujianul Cătălin Măruță sunt doi părinți mândri de copiii lor. Eva și David Măruță au devenit la fel de cunoscuți precum părinții lor, iar toate aparițiile în mediul online îi șochează pe internauți.

La numai cinci ani, Eva și David Măruță au propriul lor „job”. Ambii sunt pasionați de vlogging și au numeroase de video-uri alături de părinții lor, Andra și Cătălin Măruță. Se pare că cei doi le calcă pe urme părinților, ba mai mult, reușesc să-și câștige proprii bani. Recent, cei doi au surprins pe toată lumea. Copiii Andrei s-au implicat în cadrul unei campanii pentru un lanț de supermarketuri, cei doi fiind transformați în rock-eri cu o atitudine inegalabilă.

Eva a fost surprinsă cu părul roșu, galben și portocaliu, cu creastă și haine accesorizate asemenea rock-erilor, iar David a purtat o perucă blondă, fiind pictat și îmbrăcat în argintiu. Apariția celor doi a făcut senzație în mediul online!

Tag-uriandra cătălin măruță featuredOriginal Article

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.