Contre Weber-Romanescu! Liderul PSD Gorj este nemulțumit că Târgu-Jiul este un oraș ”sufocat”

0
52

Contre Weber-Romanescu! Liderul PSD Gorj este nemulțumit că Târgu-Jiul este un oraș ”sufocat” și crede că este nevoie de o schimbare. Primarul, pe de altă parte, acuză că PSD tratează Târgu-Jiul ca pe Turburea și că municipiul nu este o prioritate pentru social-democrați. Este prima dispută publică între Mihai Weber și Marcel Romanescu, în condițiile în care, s-a discutat mereu, în mediul politic, despre o apropiere între cei doi. Weber nici n-a exclus o sosire a lui Romanescu la PSD și o susținere a edilului în 2020.

Mihai Weber s-a arătat nemulțumit de aglomerația din Târgu-Jiu, miercuri, la Interviurile Infinit FM și a afirmat că municipiul are nevoie de o schimbare. În plus, liderul PSD Gorj a declarat că operele lui Brâncuși nu sunt puse în valoare și că, pentru a atrage turiști, este nevoie de servicii de calitate. Weber vrea să discute cu autoritățile locale și județene, despre mutarea serviciilor de permise, înmatriculări și pașapoarte la marginea Târgu-Jiului.

Liderul PSD Gorj s-a arătat foarte încrezător în victoria în alegerile locale din 2020. ”Sunt extrem de liniștit că vom câștiga Târgu-Jiul și Motrul” a spus deputatul.

În replică, edilul liberal Marcel Romanescu îi amintește deputatului Weber de proiectele de investiții pentru care guvernarea PSD nu asigură finanțare. Romanescu acuză PSD că tratează municipiul Târgu-Jiu precum comuna Turburea.

În privința mutării permiselor și pașapoartelor la marginea Târgu-Jiului, Marcel Romanescu amintește c-a inițiat o astfel de discuție în urmă cu doi ani, dar nu s-a soldat cu nimic. Marcel Romanescu reafirmă că PSD este un partid nefrecventabil și le transmite social-democraților să-și ia gândul de la Târgu-Jiu.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Site de vanzare

Se vinde conținutul si paginiile aferente (twiter si facebook)!
Dreptul de folosință pentru domeniul sgorj.ro ți se va transfera fără cost ca parte integrată din acest acord.

Lasă un răspuns