Congres în condiții de pandemie, la PSD

0
17

Social democrații și-au ales noua conducere a partidului, la sfârșitul săptămânii. Din cauza restricțiilor provocate de pandemie, alegerile pentru noul președinte al Partidului Social Democrat s-au ținut în condiții speciale. Astfel, alegerile au avut loc în 38 de locații din țară, numărul membrilor delegați din fiecare centru nedepășind 50 de persoane. La nivelul județului Gorj, întâlnirea delegaților a avut loc la Tismana, acolo unde s-a și derulat votul exprimat printr-un buletin, iar rezultatul a fost transmis la centru în sistem online. Cei 33 de delegați de la Gorj au mers pe mâna lui Marcel Ciolacu și echipa sa. La nivel național, Ciolacu a câștigat detașat în fața contracandidatului său, Eugen Teodorovici, cu 1310 voturi la doar 91 obținute de cel din urmă.

”Astăzi este o zi specială pentru Partidul Social Democrat, pentru că participăm într-un mod inedit la un Congres online. Este un moment de așteptare pe care populația României a transmis-o și nivelul de așteptare este foarte mare, întrucât se dorește o resetare a celui mai mare partid politic din România și anume Partidul Social Democrat. Venim cu o nouă abordare, cu un mesaj pe care îl trimite către populația României și anume faptul că acest partid a înțeles și e capabil să se adapteze și, așa cum v-am spus este nevoie de o nouă abordare în ceea ce privește clasa politică. PSD a ținut cont de acest lucru, este partidul care a fost și va rămâne tot timpul alături de oameni”, decarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

Din echipa lui Marcel Ciolacu fac parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguţa Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluţă, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuţ Pucheanu, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Titus Corlăţean şi Laurenţiu Nistor.

Articolul Congres în condiții de pandemie, la PSD apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.