Conducere nouă la PSD Târgu Jiu

0
213

Social – democrații târgujieni și-au ales, joi, tocmai la Rânca, noua conducere a organizației municipale. PSD Târgu Jiu a dizolvat BPL-ul și a fost numit unul nou, interimar, până la alegeri. Asta după venirea mai multor liberali în partid, inclusiv a lui Marcel Romanescu. 

Adrian Dăianu, Directorul societății Edilitara și fost PNL-ist, este în fruntea listei, numit în funcția de președinte. Al doilea pe listă este vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Dorin Tașcău, numit prim-vicepreședinte. Pe listă sunt doar 7 noi vicepreședinți: Grigore Drondoe, Sorin Prună, Dan Trăstaru, Sorin Torop, Iulian Țimpea, Andrei Udriștoiu și Alexandru Zaharia.

De remarcat faptul că, Luis Popa și Eduard Lădaru, foști vicepreședinți, consilieri locali, nu se mai regăsesc în noua structură.

Din Biroul Politic fac parte Flavius Boian, Mihaela Chimerel, Cosmin Costache, Ana Maria Cristea, Dan Ilieși, Mihai Pătrașcu, Adrian Rovența, Romeo Simionescu și Claudiu Văcaru.

 

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.