Condamnat pentru că a violat-o în repetate rânduri pe fiica de 11 ani a iubitei sale

0
155
copil agresat, violenta

Un bărbat de 42 de ani din Vaslui a fost condamnat la 13 ani de închisoare, după ce ar fi violat-o în repetate rânduri pe fiica de 11 ani a iubitei sale.

Adevărul ar fi ieșit la iveală când mama copilei l-a înregistrat pe individ cum o amenința că o dă afară din casă, dacă nu îi dă fata să își satisfacă poftele cu ea. Violurile aveau loc în casa bărbatului, unde locuia și copila și mama ei. După ce femeia a înregistrat amenințările, o rudă a mers la poliție și a depus plângere penală.

Pe 21 iunie 2023 a fost depusă plângerea, iar pe 22 iunie a fost arestat preventiv, iar judecătorii bârlădeni l-au judecat în doar 5 luni! Pe 15 noiembrie, bărbatul din comuna Pogana și-a aflat sentința, scrie Vremea Nouă.

„Condamnă pe inculpatul I.L., în prezent aflat în arest preventiv la Penitenciarul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată, la pedeapsa de 13 ani închisoare (10 ani închisoare limita specială calculată majorată cu 3 ani închisoare ca urmare a aplicării art.36 C. penal), pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată (persoană vătămată G.C.E.). Aplică pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a comunica cu victima, persoana vătămată G.C.E., ori de a se apropia de aceasta la o distanță mai mică de 200 de metri, pe o durată de 5 ani. Pedeapsa de 13 (treisprezece) ani închisoare se va executa în regim de detenție”, a decis instanța.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.