Condamnare cu executare pentru pedofilul Marocanu. Câți ani de pușcărie va face

0
733

Omul de afaceri Laurențiu Gheorghe Maronidis, zis ”Marocanu”, a fost condamnat joi 16 martie de către Judecătoria Tg-Jiu la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de act sexual cu un minor.

Magistrații au dispus obligarea acestuia la plata unor daune morale, cumulat, de 250.000 de lei, pentru cele două minore cu care Maronidis a întreținut acte sexuale.

Laurențiu Maronidis a fost trimis în judecată, pe 15 iulie anul trecut, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, pentru comiterea infracțiunilor de act sexual cu un minor.

Conform procurorilor, omul de afaceri le-a oferit băuturi alcoolice celor două fete, a consumat împreună cu acestea cocktail-uri sau shot-uri de vodtcă, iar apoi a întreținut raporturi sexuale orale și normale cu cele două minore, în complexul de agrement ”Elegance Beach”, pe care-l deține în Tg-Jiu, sau în piscina acestuia.

Cele două minore au avut nevoie de consiliere psihologică din partea specialiștilor DGASPC Gorj, iar, ulterior, de terapie pentru a depăși trauma determinată de abuzul sexual la care au fost supuse. A fost nevoie și de o analiză comportamentală a celor două fete, efectuată de specialiști din cadrul IGPR, în condițiile în care una dintre acestea s-a automutilat și a încercat, de două ori, să se sinucidă.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.