Coadă la pomană: Gigi a împărţit bani în poarta palatului

0
203

Om cu frică de Dumnezeu, Gigi Becali ştie să respecte o tradiţie cu vârf şi-ndesat! Iar când generozitatea îl ”loveşte” într-o zi de sărbătoare, tot ce-ţi poţi dori este să te afli prin preajma palatului de la Aviatorilor sau pe lângă vila din Pipera. De Sf. Dumitru, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Gigi împărţind în faţa palatului aurit toţi banii pe care îi avea prin buzunare.

Îmbrăcat din cap până în picioare în crem, cu un pulover cu guler de blană maro, asortat cu ciocatele de piele din picioare, Gigi Becali a descins, dintr-un Mercedes elegant, la palatul său din nordul Capitalei, în zi de mare sărbătoare.

Vestea s-a împrăştiat rapid printre „fani”, în aşa fel încât atunci când milionarul s-a dat jos din maşină, în faţa porţii sale se stătea deja la coadă. Şi pentru că tot era Sf. Dumitru, pe Gigi nu l-a lăsat inima să nu intre în vorbă cu sărmanii care îl aşteptau, mai ales că printre ei erau femei cu copii în braţe, dar şi un bărbat cu un picior amputat.

Primul care şi-a spus, pe scurt, povestea, a fost chiar băiatul fără piciorul drept. Impresionat, Becali a scos imediat din buzunar un teanc de bancnote, din care l-a „fericit” cu 200 de lei. Cam la fel au primit şi două doamne, una dintre ele cu un băieţel de vreo 2 ani în braţe, iar cealaltă, cu două fetiţe colorat îmbrăcate.

Gigi le-a pus câteva întrebări, la care mămicile au răspuns cu privirea în pământ, a mai făcut câteva gesturi largi, dar până la urmă a băgat din nou mâna în buzunarul pantalonilor crem şi a mai scos ceva de pomană.

Totul a durat mai puţin de cinci minute, iar oamenii începuseră să se „retragă”, mulţumiţi de ceea ce au primit. Surprinzător însă, Gigi l-a mai chemat o dată pe bărbatul fără un picior, care se pare că l-a impresionat cel mai mult şi i-a dat şi ultima bancnotă pe care o mai avea prin buzunare. Apoi, mulţumit, şi-a luat bodyguardul care nu se mişcase de lângă el în timpul „băii de mulţime” şi a intrat în palat, fericit că a mai făcut câteva fapte bune. (click.ro)
Sursa aici

Lasă un răspuns