CNI incepe lucrarile la Casa de Cultura

0
86

Vești foarte bune date de primarul Târgu-Jiului. Compania Națională de Investiții va începe lucrările la Casa de Cultură a Sindicatelor și bazinul de înot acoperit, din spatele stadionului.

Reabilitarea Casei de Cultură a fost evaluată la 4 milioane de euro, iar bazinul acoperit la 2 milioane de euro. Marcel Romanescu susține că ambele investiții au intrat în linie dreaptă, urmând să fie predate amplasamentele.

Primăria Târgu-Jiu pregătește, în această perioadă, și scoaterea la licitație a lucrărilor de amenajare cu piatră cubică a zonei centrale a municipiului. Romanescu vrea ca investiția să înceapă anul viitor, termenul de execuție fiind de 36 de luni.

Edilul Târgu-Jiului a discutat la Ministerul Lucrărilor Publice și Dezvoltării și despre o nouă tranșă pentru proiectul de reabilitare a Căii Eroilor. Din 40 de milioane de euro, au fost alocate 2 milioane de euro, firma italiană care a câștigat licitația urmând să înceapă lucrările în primăvară. Marcel Romanescu ar mai vrea o tranșă de bani, pentru modernizarea zonei de lângă Hotel Europa, în care se află statuia Generalului Gheorghe Magheru. Conform proiectului, aici va trebui amenajată o nouă piațetă și realizate parcări subterane.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.