Ciocea candidat Pro România. Adeziune semnată în timpul conferinței de presă!

0
53

Primarul din Bustuchin a făcut pasul spre Pro România. Ion Ciocea va reprezenta partidul lui Victor Ponta la viitoarele alegeri locale.

Primarul din Bustuchin s-a hotărât să meargă la Pro România. Edilul a optat pentru a face echipă cu Alin Văcaru după mai multe discuții purtate cu liderii altor partide. “Domnul Ciocea s-a alăturat proiectului. Este un primar exemplu, pe care îl respect. A semnat deja adeziunea și sunt convins că vom avea mai bune rezultate în zona dumnealui prin venirea la Pro România”, a transmis Alin Văcaru.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, liderul Pro România a anunțat alți 11 candidați.

#Bălești – Feraru Alin
#Bâlteni – Carigoiu Cristian
#BengeștiCiocadia – Dănăcică Ovidiu
#Borăscu – Alexe Vasile
#Drăguțești – Moșoiu Vasile
#Fărcășești – Priporeanu Ovidiu
#Mușetești- Lican Andrei
#Prigoria – Bogdan Cătălin Claudiu
#Vladimir – Cocoroveanu Anghel
#Stejari – Cilica Nicolae
#Lelești- Ecobici Nicolae

În ceea ce privește strategia de campania, de acest lucru se va ocupa Mihai Prunariu. Fostul consilier județean a venit cu adeziunea în mână și a semnat-o în timpul conferinței de presă. “Mihai Prunariu este cel care va coordona echipa. Va fi șeful de campanie al Pro România Gorj. Sunt convins că va avea sorți de izbândă”, a mai transmis Văcaru.

Articolul Ciocea candidat Pro România. Adeziune semnată în timpul conferinței de presă! apare prima dată în Impact in Gorj.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.