Cine pune mâna anul acesta pe Hotelul Maiami are prima opțiune la cumpărare

0
85

Complexul Energetic Oltenia reia procesul de scoatere la licitație a Hotelului Maiami din Târgu Jiu. Numele unității de cazare a fost scris greșit de la bun început și așa a rămas până în prezent, deși s-a încercat corectarea numelui. Erau prea multe documente de modificat. Complexul Energetic Oltenia a încercat să închirieze și anul trecut unitatea, interesată fiind o firmă controlată de afaceristul gorjean Nicolae Sarcină. Nu s-a concretizat vreo tranzacție, asfel încât lucrurile au fost amânate.

Anul acest va avea loc din nou o licitație pentru închirierea hotelului de 3 stele, aflat pe Calea Eroilor din municipiu. Licitația publică va avea loc pe 11 octombrie. Ofertele pot fi depuse până pe 10 octombrie. Hotelul are și un teren de 1.733 de metri pătrați. Clădirea are 64 de locuri de cazare în 30 de camere și un apartament. Este hotelul cel mai bine amplasat din oraș.

Camerele au dotarile necesare inclusiv internet si aer conditionat. Există și o sala protocol de 80 de locuri. Prețul de pornire a licitației este de 332.000 de lei pe an sau 27.600 de lei pe luna fara utilitati.
Articolul integral aici

Anunțuri publicitare

Lasă un răspuns