CINE e de vină pentru MORMANELE DE GUNOAIE din zona Rânca

0
50

Fostul şef al societăţii Polaris, Luis Popa, spune că neînțelegerile dintre primăriile Baia de Fier și Novaci au făcut ca zona montană să fie îngropată în gunoaie de sărbători.

Directorul Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și Activităților de Salubrizare din cadrul Consiliului Județean Gorj a reacţionat după ce, pe posturile naţionale de televiziune, au apărut ştiri după Revelion cu mormanele de gunoaie neridicate. Luis Popa afirmă că vina aparţine edililor din Novaci şi Baia de Fier, care nu administrează Rânca aşa cum ar trebui. “Din păcate, acolo principala problemă sunt cele două administraţii publice locale, care privesc ca pe două localităţi diferite zona Rânca, nu ca pe un tot unitar. Baia de Fier nu mai are contract cu firmă de salubritate. La 31 decembrie, a expirat înțelegerea făcută cu societatea vâlceană Brai Cata SRL Noi, din partea Consiliului Judeţean încercăm să găsim soluţii. Vom merge în teren cu un operator din afara județului, care s-a oferit să ridice gunoaiele la Rânca. Cei din Gorj au refuzat”, a conchis Luis Popa.
Sursa aici

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns