Cinci monitoare funcții vitale, aparate portabile de ultimă generație, în dotarea Spitalului Județean Gorj

0
64

Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu are în dotare, începând de ieri, 21.06.2023, cinci monitoare funcții vitale, aparate portabile de ultimă generație.

Achiziționarea acestor aparate a fost posibilă datorită finanțării asigurate de către Consiliul Județean Gorj, în administrarea căruia se află unitatea medicală. Consiliul Județean Gorj va achiziționa, anul acesta, o serie de echipamente medicale, acestea fiind primele care au și fost livrate (în următoarea perioadă vor intra în dotarea unității medicale și două frigidere mortuare, o masă pentru autopsie cu evacuare în exterior, un electroelevator, un aparat de hemofiltrare, o stație centrală monitorizare pacienți cu 8 monitoare).

Consiliului Județean Gorj continuă, astfel, dotarea cu echipamente performante a SJU Târgu Jiu în scopul îmbunătățirii condițiilor de investigare și tratare a pacienților.

Noul sistem de abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acesta pagina și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.